Griekenland 2
Door: Harrie
Blijf op de hoogte en volg Harrie
29 Mei 2015 | Griekenland, Athene
Als je door Griekenland reist dan krijg je niet direct het idee dat er hier een crises heerst. In het uiterste zuiden aan de bergachtige kust is flink gerenoveerd en nieuwbouw gepleegd. Dat doen die Griekenen wel goed. Landschappelijk en bouwkundig. Geen verpesting van de kust d.mv grote flats , hotels en vakantiehuisjes. Ook geen vuilnis en vuilnisbelten zoals in Albanië. Voor mij is is het een verrassend mooi land . De archeologische plaatsen zijn niet spectaculair. Maar worden met eerbied behandeld en onderhouden. Maar ook hier weinig toeristen , weinig volk. De kerkjes zijn in goede staat en veelal open, geen uitbundige roomse fratsen , eenvoudig met allemaal dezelfde plattegronden.
De koffie is hier goed en de Lidl doet goede zaken.
Och ja de camper, het lijkt wel of hij steeds kleiner wordt. We overwegen nu de tafel te verwijderen en het bed 90° te draaien. Het luifel 1 meter naar beneden te monteren en een tentje te kopen om buiten te slapen. Het overige campervolk kijkt ons steeds meewaardig aan als we raad vragen. Op mijn laatste vraag aan een italiaan , wanneer moet de wc container. schoongemaakt worden , liep hij weg met de woorden no comprendo of was het een Spanjaard?
De groeten.
29 Mei 2015 - 17:27
Annemarie Brouwers:
Hallo Harrie en Jeanne,
Leuk hoor jullie reis verhalen, ik geniet ervan en Harrie je hebt schrijftalent. Dus maak maar een boekje van al je reisverhalen
Pas goed op, rij voorzichtig en in een tent slapen is altijd leuker
Leg er dan wel de matrassen in want dan lig je helemaal comfortabel.
Ik ga 11 juli naar Oerol, ook weer camperen. Ik slaap op een matje, dat is even wennen maar slaapt ook best goed, liefs Annemarie