afsluiting
Blijf op de hoogte en volg Harrie
02 September 2013 | India, Delhi
Hier in India is de familie de hoeksteen vam de maatschappij. Als je geen familie hebt waarop je kunt terugvallen dan ben je niets. Dat is in veel landen het geval. En daar speelt de religie graag op in.
Wat mij heeft verwonderd dat zijn de koeien. Hoe is het mogelijk dat 1 miljard mensen geloven dat het heilige dieren zijn.
Wat mij het meest heeft getroffen de vele bedelaars van klein tot groot.
Waar ik.me aan heb gestoord is de grote ppuinzooi die de mensen van hun land maken, van het openbaar urineren, en van het toeteren war voor hen betekent iedereen aan de kant.
Wat diepe indruk heeft gemaakt is de vriendelijk heid en eerlijkheid. Vandaag rekende ik weer eens verkeerd af ten nadele van mezelf de Indiaas e jongen corrigeerde dat.
India is een totaal verschillend land van welk ik ooit heb gezien
De kasten het uithuwelijken is bij ons gelukkig niet aan de orde
India is geen land voor vrouwen alleen om op reis tegaan.
Zoals pim fortuin al zei :Vrouw blijf thuis achter de aanrecht.
Uw reiziger
02 September 2013 - 18:50
Jeanne Tax:
Resume dat Hollandse daar ben je enigszins aan gewend zo te lezen dus weer tijd de terug reis ta aanvaarden. Maar goed dat ik in ieder geval geen aanhanger ben van Pim Fortuin hier is het de man achter het aanrecht en daar wordt weer op gerekend. Goede terug vlucht en tot de woensdag -
02 September 2013 - 21:43
Jolanda Dikmans:
hoi harrie, goede reis terug. tot van de week. grjoalnda -
03 September 2013 - 09:34
Ben:
Hallo Harrie,
Als ik de reactie van Jeanne lees begrijp ik nu wel waarom je zo vaak, ver weg gaat!!! :)
Je hebt dan wel schijnbaar/blijkbaar zelf mogen kiezen maar......
Fijne terugreis.
Gr.Ben.