Voetbal
Blijf op de hoogte en volg Harrie
28 Maart 2017 | Myanmar, Mandalay
Op 26 mrt. 2017 20:02 schreef "Harrie Spijkers" :
Hallo
Jullie zullen wel genoeg hebben van mijn geneuzel, en het Nederlandse elftal.
Let wel, mijn voorspelling is bijna geheel uitgekomen, alleen Blind moet nog opstappen.
Er is alleen wel een ander groot probleem erbij gekomen, het orakel van Breukelen.
Haal Koeman, Pastoor, voor het trainerschap.
Van Geel of Wilders als voorzitter, vd KNVB binnen.
Vanmiddag ben ik naar hanengevechten wezen kijken.
Volkssport nummer 1 op de Philipijen.
Zelfs president Duarte zal worden onthoofd als hij dit wreede spel wil verbieden.
Sinds vanmiddag telt de wereld weer een aantal hanen minder.
Te bedenken dat een goede haan minimaal 5 jaar moet zijn, en dat zijn baas hem al die tijd heeft vertroeteld, elke dag geaaid, gewassen, in bed gelegd, en beter heeft behandeld dan zijn vrouw.
Die haan, wordt in een minuut, door zijn uitdager opengesneden, in kokend water gesmeten, en aangeboden aan de eigenaar van zijn oppennent.
Die laat zijn vrouw er savonds soep van maken
Een Aziatische man heeft veel moeten doorstaan. Met tranen in de ogen heb ik grote stoeren mannen door de poort zien weg lopen.
Bij de fatale doodsteek juicht de helft vd toeschouwers, de rest roept boehh, want zij hebben het ingezette gokgeld als sneeuw voor de zon zien verdwijnen.
Big business, er wordt flink gegokt, hele weekgelden worden verspeeld.
Geen vrouw te zien op de tribune, echter de grote drama s spelen zich thuis af.
Geen geld voor eten, kleding, en maandverband.
Zoals zolang adam en eva bestaan is de man, smiecht, de slechterik op deze aardbol
Uw hanensoep eter