Andre van Duin
Door: Harrie
Blijf op de hoogte en volg Harrie
19 Januari 2017 | Myanmar, Bago
We zitten in een overvolle bus naar Bago.
Als iemand zijn hand opsteekt langs de kant van de weg stopt de oude mitsubishi om hem of haar mee te nemen.
In de bus hangt een lcd scherm waarop een video is te zien van twee klunzen.
De bus lacht er hartelijk om.
Zoiets heb ik al in veel Aziatische landen gezien. Voor de monnik voor mij is dit misschien het hoogtepunt van zijn monniken jaar.
De humor is die van het soort alla Andre van. Duin. Onderbroeken lol.
In Thailand heb ik hele serie s gezien van het gelijke niveau. Op een keer toen de bijrijder iets anders , en de meer cultureel gestoeld werd hij door de passagiers, de bus uitgegooid.
Komieken als van Duin, verdienen veel beter dan de waardering die ze nu krijgen.
In Amerika hebben ze er na Donald Regan er weer als president gekozen.
Volgende week wordt hij geïnstalleerd.
Vanaf dan iedere avond om 20.00 uur kijken, welke grap hij die dag weer heeft bedacht.
De komende tijd raken we niet uitgelachen.
Zijn we om hem uitgelachen dan sturen we hem naar de videobusdienst van myamar. Dan kunnen zij hem in de bus afdraaien,voor de monikken.
Uw lachebek
23 Januari 2017 - 15:25
Teun Minke:
Reactie op André van Duijn:
zie Hotel
Reactie op Hotel:
Het verblijf in een binnenhut van een survivalhotel oftewel een cruise op het droge, is goed voor de nederigheid en tevredenheid met wat je (thuis) hebt en......van het ontbreken van een lift krijg je sterke benen.
Groet,
Teun