3 verhalen
Door: hspijkers
Blijf op de hoogte en volg Harrie
09 Februari 2012 | Thailand, Bangkok
Even vlug 3 dingen die ik meemaakte.
A: Ik had een moter gehuurd , 125 cc honda, prima ding.Onderweg dacht ik , je zal hier maar ergens buiten een dorp een lekke band krijgen , en jawel je raadt het al.
Lekke band achter.
Voorzichtig gereden , maar toe stond hij leeg , op dat ogeblik reed ik lamgs de mekong de levens ader van azie.
Stuk gelopen , en kwam langs een kuis , waarop ze mijn problemen zagen.
2 kilometer verderop was een reparateur vertelde ze. Mijn geluk ze hadden een compressor , band werd opgepompt en ik weer langzaam verder. Jawel 2 kilometer verder was een banden herstel plaats.
Eeen oude baas van 75 jaar deed dat .Hij woonde daar met zijn vrouw.
Binnengeken kon ik mijn ogen niet geloven , ze leefde naast se jerrykans bezine en olie , die stinden naast hyn ben, de werkplaats was binnen, en ook verder alles de woonkamer enz.
Altijd naast de benzinen en olie, je gelooft het niet , kosten 65 cent
B: Ik loop ergens , steek de straat over en er wordt harde getoeterd, ik steek mijn hand op , en dat werd niet ik goede dank aangenomen.
De auto draaide om en er kwam een man uitstormen.
Ik denk dit wordt thai boxing , dat had ik gelukkig gezien hoe dat moest
Na wat bezweringen bleek dat de man had getoetred voo boedah, dat moest hij doen als hij er lnags kwam.
En inderdaad als er een auto langs kwam gaf hij een toeter aan boedah.
Andere mensen buigd.
Sorry ik niet weten
C:
Daarvoor heb nu geen tijd houden jullie tegoed
Harrie
09 Februari 2012 - 06:40
Jolanda:
hoi harrie ik blijf lachen met je verhalen. Blijf ze vooral schrijven en pas goed op jezelf. gr jolanda
09 Februari 2012 - 14:26
Mark Martens:
hey harrie,
heb je reisverslagen gelezen, ziet er top uit..
hele leuke foto's, vooral die mooie vrouw/ man. haha
en de leuke en spannende bus rit,niet te vergeten..
geniet van je leuke reis, hier in nederland is het nu -5 graden..
we wachten op de volgende verhalen.
groeten,
mark martens